22-juli-2024

Magneti Marelli Parts & Services: et komplet sortiment af originale belysningsdele

Magneti Marelli forlygte: OEM-reservedel til bilbelysning

Magneti Marelli Parts & Services udmærker sig på eftersalgsmarkedet med et tilbud af et omfattende sortiment af belysningssystemer i original kvalitet, udviklet af Marelli Automotive Lighting, en global markedsleder. Med mere end 5.000 referencer, næsten 3.000 af dem for det italienske marked, opfylder udbuddet behovene for professionelle.

Sortimentet af Magneti Automotive Lighting, distribueret eksklusivt af Magneti Marelli Parts & Services for det uafhængige eftersalgsmarked, inkluderer de samme produkter der leveres til førende globale bilproducenter og er kompletteret med referencer fra andre partnere, alt sammen strengt originalt udstyr.

Dette betyder, at alle belysningssystemer der tilbydes af Magneti Marelli Parts & Services drager nytte af de stramme krav der påhviler det originale udstyr, og sikrer herved at værksteder er beskyttet mod besvær eller uventede problemer under installationen.

 

Alle reservedelsteknologier

Sortimentet af belysningssystemer inkluderer halogen, xenon, LED, adaptive LED, LED matrix og laser high beam; herudover findes der tågelygter, dagslys kørelys, baglygter med progressive blinklys, LED og glødelamper, og alle styresystemer, som xenon og LED styreenheder, stik og adaptere.

Takket være brugen af innovative teknologier og omhyggelighed i detaljerne, sikrer forlygterne en ensartet lysdistribution for overlegent udsyn, mens baglygter garanterer intens og ensartet lysstyrke for at blive set klart og sikkert.

Hver komponent er designet til at sikre optimal ydelse og vejsikkerhed, og byder på omfattende dækning for et bredt udvalg af bilmodeller.

Funktionalitetscookies deaktiveret

En tradition for innovation

Marelli Automotive Lighting er verdens næststørste producent af belysning pr. antal dele, og producerer, udvikler og fremstiller forlygter, baglygter og komponenter for førende bilproducenter på 31 lokationer, inklusive produktionsfaciliteter og forsknings- og udviklingscentre.
Selskabet fortsætter en innovativ brancheføring ved aqt kombinere høj ydelse og avanceret design.


Det brede udvalg af Marelli Automotive Lighting systemer er designet og udviklet med den know-how der er akkumuleret gennem årene med løsninger som Xenon, Full-LED, Matrix LED, Laser og digitale forlygter. Marelli producerede, for eksempel, allerede i 2018 LED forlygter til DS 7, udstyret med de første mechatronic aktuatorer der var i stand til at rotere sekundære reflektorer, med ti forskellige belysningsfunktioner styret af tre niveauer af kommunikationsnetværker. I 2019 kom de intelligente LED forlygter til BMW 3 serien, med langtlys laser og anti-glare teknologi, og i 2020 kom LED matrix forlygter til Audi A4 og i 2021, de animerede LED baglygter med blinklys til Land Rover Discovery. Selskabet er konstant engageret i at flytte grænserne for innovation. For nylig blev der introduceret LED matrix forlygte med digitale lamper for Audi A8, med projiceret advarselssystem, der demonstrerer en løbende opmærksomhed på sikkerhed og avanceret teknologi. Disse fremskridt fortsætter med at forme fremtiden for automotiv belysning, og markerer engagementet fra Marelli Automotive Lighting og Magneti Marelli Parts & Services i levering af innovative løsninger der opfylder kravene fra automobilbranchen.
 

Ireservedels afsnittet af dette website, finder du alle detaljer om Magneti Marelli Parts & Services.

Med mere end 30 produktlinjer, leverer Magneti Marelli Parts & Services  komplette og driftssikre løsninger der opfylder ethvert behov ved automotiv vedligeholdelse og reparation, og sikrer overlegen ydelse og kundetilfredshed.